Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Forum

Forum

Uitleg

Om deel te kunnen aan het forum moet u zich inschrijven. Inschrijven voor het forum is nodig om orde te handhaven en om het leuk te houden. 
 
Eenmaal ingeschreven kunt u:
  • onderwerpen en reacties lezen
  • onderwerpen plaatsen
  • reacties op onderwerpen plaatsen
  • reacties op andere reacties plaatsen
  • polls plaatsen
  • in polls stemmen
  • in polls reacties plaatsen

Als u uw e-mailadres en een wachtwoord hebt opgegeven en de aanvraag hebt verzonden, krijgt u ter bevestiging van de inschrijving een e-mailbericht. Met de gegevens uit deze e-mail kunt u zich aanmelden door rechts bovenaan in te loggen.

Let op: Inschrijven is niet nodig als u zich al als lid van de vereniging heeft aangemeld voor het ledenweb. E-mailadres en wachtwoord geven ook toegang tot het forum (en het besloten deel van het forum).

Aanmelden

In principe zijn alleen naam, wachtwoord en nickname voldoende voor inschrijving voor het forum. Maar er bestaat (na inschrijving) ook de mogelijkheid uw profiel uit te breiden met allerhande informatie, zoals adresgegevens, geboortedatum, beroep, interesses en een afbeelding.

Laatste 10 reacties

28 april 2017 - 15.16

Mythyl school of niet?

Nog geen reactie(s) - Lees meer
13 januari 2017 - 13.32

Gevraagd: aangepaste auto

Nog geen reactie(s) - Lees meer
21 november 2016 - 15.12

re: Naar de middelbare school: tips?

Laatste reactie van : "Hoi ik ben Rick en zit nu in havo 4.

Ik heb nog wel enkele tips. als je mij het email adres door stuurt dan zal ik er even op reageren. Misschien zit er wel iets tussen waar je iets mee kan.

groetjes, Rick :D

info@erpseflora.nl" - Lees laatste reactie(s)
16 november 2016 - 17.29

re: Aangepaste autorijles Amsterdam

Laatste reactie van : "Probeer het eens bij www.beverautoaanpassingen.nl.

Dit bedrijf maakt auto-aanpassingen en heeft een eigen rijschool met lesauto die geschikt zijn voor mensen met een handicap. Succes!" - Lees laatste reactie(s)
9 november 2016 - 10.00

re: Auto's

Laatste reactie van : "hallo ,ik ben Hugo geb1950 en rij mijn leven lang al een aangepaste auto's en zijn altijd de aanpassingen vergoed ik heb nu een Toyota Aygo aangepast en die doe ik eventueel weg voor inlichtingen kan je mij altijd raad plegen misschien kan mijn ervaring je helpen gr Hugo tel 0622223816" - Lees laatste reactie(s)
31 oktober 2016 - 14.32

re: Tandartskosten

Laatste reactie van : "Hoi Johan, Bij onze dochter zijn de kosten voor beugel, en kaakoperatie vergoed vanuit de basisverzekering (wel eigen risico, maar dat ging ook al op aan andere dingen). Ohra. Gewone tandartskosten worden vergoed vanuit haar gewone tandartsverzekering of betalen we zelf als dat jaar voor haar geen tandartsverzekering is afgesloten." - Lees laatste reactie(s)
26 oktober 2016 - 14.30

gezocht (info over) aangepaste rollator

Nog geen reactie(s) - Lees meer
27 augustus 2016 - 00.03

re: Tom en birgit ouders van nine

Laatste reactie van : "Hoi birgit, bedankt voor de snelle reactie. Ik heb je een mailtje gestuurd. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Gr paula" - Lees laatste reactie(s)
26 augustus 2016 - 16.02

re: Dubbele kinderbijslag

Laatste reactie van : "Sorry voor de late reacte, maar als je via Google dubbele kinderbijslag aanvragen intypt. Dan kun je naar de Site om dat daar aan te vragen. Wij kregen toen een vragenlijst om in te vullen en aan de hand van wat je invult wordt er bepaald of je ervoor in aanmerking komt." - Lees laatste reactie(s)
15 augustus 2016 - 10.14

Praktische informatie over Hypochondroplasie

Nog geen reactie(s) - Lees meer
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM