Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws

Nieuws

Algemeen
14 maart 2017

inschrijven voor het BVKM weekend 2017 kan vanaf nu

Ook dit jaar zal er een BVKM weekend plaatsvinden en gaan wij met z’n allen naar Texel! Het BVKM weekend draait om – hoe kan het ook anders?- het thema ‘Eilandgevoel’. Dat betekent dat wij gaan genieten van de natuur, cultuur en lekker eten en drinken. En -oh ja- tijdens het avondprogramma gaan wij zelfs ‘back to the seventies’!
Algemeen
13 februari 2017

Belastingvoordelen voor mensen met een ziekte of beperking

Het kan nog steeds: zorgkosten terug via de belasting. Leven met een ziekte of beperking brengt extra kosten met zich mee. Bijvoorbeeld voor zorg, vervoer, hulpmiddelen of extra gezinshulp. Die kosten zijn voor een deel nog steeds aftrekbaar via de belasting.
Algemeen
05 februari 2017

kleine mensen gezocht voor video

Vice media is op zoek naar kleine mensen die willen deelnemen in een video. Waar in wordt getoond waar kleine mensen dagelijks tegen aan lopen en daarnaast kleine mensen die hun 'klein zijn' in te zetten voor entertainment.
Algemeen
29 januari 2017

terugblik nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag 28 januari jl. vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Het was een drukbezochte middag met leden en ook een groot aantal nieuwe leden.
Sport
19 januari 2017

informatiebijeenkomst World Dwarf Games (WDG) 2017

Op zaterdag 28 januari a.s. vindt in Woerden de jaarlijkse BVKM-nieuwjaarsreceptie plaats. Naast dat er gezellig op het nieuwe jaar wordt geproost, vindt er tussen 15.00 en 16.00 uur ook een informatiebijeenkomst plaats over de World Dwarf Games (WDG) 2017. Die vinden van 4 t/m 12 augustus a.s. plaats in de Canadese universiteitsstad Guelph (niet ver van Toronto).
Algemeen
16 januari 2017

Lid patiëntenvereniging? Sommige zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap

Lang niet iedereen die lid is van een patiëntenvereniging, of dat wil worden, weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden. Dat is jammer, want het bespaart mensen extra kosten. Bovendien kan het mensen die twijfelen lid te worden van een vereniging over de streep trekken.
Sport
25 november 2016

sportseizoen 2016 - 2017

Sport
15 november 2016

hockeytraining zondag 27 november a.s.

Algemeen
02 oktober 2016

EHBO op maat speciaal voor leden van BVKM

Algemeen
20 september 2016

blij dat ik rij

Monique in t Groen is in juli jl. geslaagd voor haar rijbewijs en heeft haar gekochte auto laten aanpassen bij Maijers Techniek in Kaatsheuvel. Haar ervaringen met dit bedrijf lees je hier
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM